JEDÁLEŇ
Vážení členovia,
Reštaurácia Židovskej náboženskej obce v Košiciach varí len pre členov ŽNO.
ŽNO robí rozvoz stravy pre dôchodcov preživších holokaust a pre ostatných len v prípade choroby.
Upozorňujeme vážených stravníkov, že obedy je potrebné prihlasovať deň vopred (do 12.00), osobne alebo na tel. čísle telefónnom čísle 0903 527 262. Objednávky v priebehu predpoludnia nebude možné akceptovať.
Reštaurácia Židovskej náboženskej obce v Košiciach varí len pre členov ŽNO.
ŽNO robí rozvoz stravy pre dôchodcov preživších holokaust a pre ostatných len v prípade choroby.
Upozorňujeme vážených stravníkov, že obedy je potrebné prihlasovať deň vopred (do 12.00), osobne alebo na tel. čísle telefónnom čísle 0903 527 262. Objednávky v priebehu predpoludnia nebude možné akceptovať.
18.01.2021- 22.01.2021
Dátum |
Polievka |
Hlavné jedlo 1 |
Hlavné jedlo 2 |
Pondelok |
Zeleninová (vajcia, obilniny) |
Kurací perkelt zo stehna, noky (obilniny, vajcia) |
Rezance s orechami (vajcia, obilniny) |
Utorok |
Hrachová (obilniny, vajcia) |
Vyprážaná kuracia pečeň, zemiaky |
Zemiakové pirohy s cibuľkou ( obilniny, vajcia) |
Streda |
Šošovicová (vajcia, obilniny) |
Pečené morčacie stehno, kapusta, knedľa (obilniny) |
Špenátový prívarok, vajíčko, zemiaky |
Štvrtok |
Brokolicová (obilniny, vajcia) |
Morčacie soté, slovenská ryža (obilniny, vajcia) |
Osie hniezda (obilniny, vajcia) |
Piatok |
Kuracia (vajcia, obilniny, zeler) |
Pomaly pečené hovädzie, zemiaky |
Šólet |
11.01.2021- 15.01.2021
Dátum |
Polievka |
Hlavné jedlo 1 |
Hlavné jedlo 2 |
Pondelok |
Zeleninová (vajcia, obilniny, zeler) |
Hovädzí tokáň, tarhoňa (obilniny, vajcia) |
|
Utorok |
Kapustová polievka |
Hovädzia roštenka, slovenská ryža (obilniny, vajcia) |
|
Streda |
Minestrone (vajcia, obilniny) |
Kuracie soté v zemiakovej placke (obilniny, vajcia) |
|
Štvrtok |
Gulášová polievka |
Prívarok zo zelenej fazuľky, perkelt |
|
Piatok |
Kuracia (vajcia, obilniny, zeler) |
Kuracie na prírodno s broskyňou, zemiaky |
|